Защото като клиент на IZEO получаваш страхотно обслужване, максимална сигурност, нулев риск при покупка и безкомпромисно качество! Може би се чудиш дали това не са поредните празни обещания? Ние ще ти докажем, че не са….

Прочети нашите правила, с които въвеждаме революция в онлайн пазаруването!

ГАРАНЦИЯ Х 3

Толкова сме сигурни в качеството на чантата, която ти е харесала, че ще ти дадем 3 пъти по-дълга гаранция от стандартната. Удължената гаранция и следващите наши предимства би трябвало да те убедят в качеството на нашите чанти. За нас най-важното е да си уверена в своята покупка, да носиш чантата с удоволствие, да се усмихваш и да бъдеш щастлива! Това ще направи и нас щастливи!

ВИЖ, ДОКОСНИ, ИЗПРОБВАЙ

Най-големият страх при онлайн пазаруването е дали продуктът, който поръчваш, наистина отговаря на снимките в сайта и дали наистина ще ти хареса. Ние сме премахнали това притеснение за нашите клиенти. Когато поръчаш можеш спокойно да огледаш твоята IZEO чанта, да докоснеш всеки един елемент от нея, да я сложиш на рамо. Огледай се в огледалото и я почувствай. Наслади й се и бъди сигурна в своята покупка…. още преди да я купиш! Ако нещо не ти хареса по нашата чанта, то можеш да я върнеш на момента. И най-важното! НЕ ДЪЛЖИШ нищо, нито стотинка! Доставката и връщането ще са за наша сметка. Нямаше да можем да си позволим всичко това, ако не бяхме сигурни в качеството, в дизайна, в изкушението да си с чанта IZEO.

VIP ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА доставка и БЕЗПЛАТНО връщане

Бързина, бързина и пак бързина! Знаем, че искаш твоята страхотна IZEO чанта да е при теб максимално бързо, а ние искаме да удовлетворим твоето желание. Затова ти гарантираме, че твоят ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ ще се свърже с теб максимално бързо, ще го направи в работно време, защото не искаме да те притеснява вечер или в почивните дни. Ще те консултира по всички възникнали въпроси, ще уточните заедно всяко твое желание и още същия ден твоята чанта ще тръгне към теб, за да може още на следващия да й се наслаждаваш и да станеш част от IZEO LADIES - дамите на IZEO, които не само се наслаждават на всяка минута в компанията на IZEO чанта, но и са стилни и уверени.

ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ

Бъди специална с нас! При поръчка на чанта IZEO ще получиш твой ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ! УАУ! Той ще те консултира за всичко свързано с чантата и не само. Чудиш се коя е най-подходящата комбинация за твоята чанта, как да я съчетаеш с тоалетите ти, какви цветове ще и подхождат, как да я поддържаш, какъв дизайн ще приляга на твоята същност и много други? Не се чуди повече…. сдобий се със свой собствен ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ СЕГА!

Бъди специална, бъди част от IZEO!