Онлайн магазин IZEO.bg предоставя на своите клиенти търговска гаранция, която е в сила 3 месец от датата на получаване на стоката. Стандартната гаранция на продукти от категория Чанти е 1 месец, но при нас получавате гаранция Х3 или цели 3 месеца гаранция на всеки закупен от нас артикул!

Гаранцията на закупените от Вас стоки ще бъде уважена единствено при спазването на следните условия:

Като гаранционен документ се счита всеки документ, получен след плащане на закупената стока. Пазете този документ, в случай, че желаете да се възползвате от гаранция за продуктите, които сте закупили.

Моля обърнете внимание, че гаранцията покрива единствено фабрични, структурни дефекти и неправилна сглобка.

За фабрични дефекти не се приемат:

счупени, надраскани, демонтирани или липсващи елементи на продукта в следствие от външно въздействие (от претоварване, изтърване, протриване, скъсване),

повреди и нарушения по цялостта на продукта, наличие и следи от опит на клиента самостоятелно да отстрани дефектите, силно захабяване на продукта и следи от неправилна експлоатация и съхранение.

При възникнал фабричен дефект продукта подлежи на ремонт или замяна в рамките на 30 дни, съгласно българското законодателство. Всички транспортни разходи са за сметка на Естео ЕООД.