С IZEO няма защо да се притесняваш да пазаруваш онлайн!

За нас най- важно е Ти като наша клиентка да си напълно доволна и удовлетворена! От тази гледна точка, ако има нещо в нашите чанти, което да те смущава, да не ти допада или по някаква причина да не ти харесва, то ние безпроблемно ще върнем или заменим твоята ИЗЕО чанта, защото за нас най - важната си Ти!

  1. Връщане

1.1. Процедура за връщане:

Моля, свържи се с нас нa 0895 549 020 и колегите ни ще организират връщането за Теб с най-голямо удоволствие.

Ние ще ти изпратим формуляр за връщане на продукт и ще ти помогнем с попълването му.

И защото наистина искаме да си доволна и щастлива, то ние ще изпратим куриер до желано от теб място, за да вземе чантата. И, разбира се, всичко това за наша сметка!

Да, наистина е толкова лесно и безпроблемно!!

За твое улеснение ще ти възстановим сумата по банков път. Единственото, на което държим, е чантата да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба, без нарушаване на търговския й вид в съответствие с разпоредбите на чл. 55 (ал.1) от ЗЗППТ. Законовият срок за проверка и възстановяване на сумата е 14 работни дни, но ние ти гарантираме, че ще получиш своите пари максимално бързо (обикновено до 5 работни дни).

При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи. Транспортните разходи по връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула.

  1. Изисквания за връщане на стока:

2.1. Рекламацията да се случва в 14- дневен срок от датата на получаване на пратката.

2.2. Продукти, подлежащи на връщане са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети).

2.4. Бланката трябва да е коректно и четливо попълнена.

МОЛИМ ТЕ ДА НЕ ИЗПРАЩАШ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕШ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!