Spirito Giovane – чантата на нежната бунтарка

99.00лв. 49.50лв.

Спестяваш 49.50лв.

  • Автентичен ръчен Златен Печат
  • Микс от висококачествена еко кожа и младежки ципове за акцент
  • Надеждна ръчна изработка
  • Ултра удобна с две различни опции за носене
  • Безплатна доставка при поръчка над 70лв

Дизайн, вдъхновен от свободния и непокорен дух на American Stars

American Stars ни поднася бурна селекция от асоциации, свързани с мечтата за вечна младост, за нескончаем купон, за надмощието на духа над тялото и за безразличието към възрастта на жената, носеща младост в косите си, духовитост в думите си, жизненост в жестовете си, бунтарство във визията си. Вдъхновени от образа на жената, за която не навършените години, а събраните през тях качествени емоции и спомени са важни, ние създадохме Spirito Giovane. Чантата на вечно младия дух и поривът за свободна е чантата на дамата, която не се примирява със стандартите на своето ЕГН, а слуша само собствения си вътрешен глас.

Ако и за теб възрастта не е определящ фактор в изграждането на перфектна визия, с чантата Spirito Giovane спокойно можеш да покажеш коя си и за какво се бориш – нежната бунтарка с дяволски твърдия характер, когато става дума за избор на щастие пред меланхолия, младост пред преждевременно уседнал начин на живот, нестандартното пред клишетата.

Spirito Giovane – чантата на нежната бунтарка

Spirito Giovane  е първокласен аксесоар, който отлично ще се вмести в пъстрия ти образ, съчетаващ доброта и решителност, мъдрост и бохемство. Знаем, че си провокативна и знаем, че обичаш да се забавляваш. Затова и създадохме за теб супер удобната за носене чанта, която няма да ти пречи на танците, но пък отлично ще се съчетае с младежкия ти дух. Знаем и, че си едновременно душата на компанията и онази духовита приятелка, с която споделят дори децата на колегите ти. Знаем, че можеш и искаш да бъдеш успешна и в повечето случаи го постигаш, защото си непримирима и готова на всичко, за да се докажеш. Ти си жената на крайностите, но за начало на една секси и провокативна визия ти предлагаме страхотната ни чанта Spirito Giovane!

Изборът на Мис България

Точно като теб и Мис България Ваня Пейчева не брои годините си, не отмерва живота си с броя рождени дни или с опита, който е натрупала в кариерата си. Ваня Пейчева предпочита да живее тук и сега, необезпокоявана от обществените норми, от класическите стандарти за „жената на нейната възраст“. Тя сама определя възрастта си – с грациозната си походка на невинна девойка, с уверената си стъпка, влизайки в разгара на купона, за да нажежи още повече обстановката, със силния си дух на жена, майка и професионалист в работата си. Ваня Пейчева избра да бъде Мис Жената, която няма възраст. Възрастта е просто цифра, а стилът е отражение на атмосферата, която създаваш около себе си. Бъди Мис Младежки дух и сложи в малкия си джоб и младите, и по-възрастните жени с чанта Spirito Giovane!

Изработена с много любов

Създадохме дизайна на Spirito Giovane с идеята да го впишем в представите ти за идеален ден за една дръзка и провокативна дама като теб. Оставихме ти достатъчно място в чантата, за да побереш в нея всичко, което ще ти потрябва в забързаното ежедневие. А знаем, че то е изпълнено с много различни емоции, всякакви необичайни места за посещения, нетрадиционни хобита и разбира се, задачи от А до Я, изпълнени с най-висока степен на професионализъм. Направихме идеалната чанта за бунтарките като теб без капка морализъм или снобизъм. Оставихме ти да я внедриш в младежката си визия така, както сметнеш за добре. Уверени сме, имаш много идеи и в никакъв случай не искаме да потискаме ентусиазма ти. Но в проектирането на Spirito Giovane бяхме категорични в едно-единствено нещо: това е чантата, която ще ти напомни, че можеш всичко и че ти си олицетворение на онова, което ежедневно вършиш с любов и хъс!

Izeo Spirito Giovane е идеалната чанта за теб, защото:

  •          Напомня ти, че възрастта не е от значение, когато имаш перфектен стил на обличане
  •          Носи ти комфорт през целия ден, без значение откъде ще започне и къде ще    отведе в края
  •         Разполага с достатъчно място и отделения, за да вкараш ред в ежедневието си
  •          Дава ти нужната свобода за модни комбинации в младежки стил 

Носи със себе си младежкия дух в Izeo Spirito Giovane ежедневно и по всякакъв повод!


Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEO чанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта.

Избери IZEO и остави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилния избор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”