Eleganza by IZEO - Лукс, предизвикателност и грация

99.00лв. 49.50лв.

Спестяваш 49.50лв.

  • Луксозен Златен Ръчен Печат
  • Висококачествена кожа с модерен змийски мотив
  • Първокласна изработка от най-висша степен
  • Класическа форма с удобни дръжки
  • Безплатна доставка при поръчки над 70лв

Лукс, предизвикателност и грация в едно истинско бижу

Има едни жени, които където и да се появят, оставят ярък за себе си. Тези жени излъчват класа и аристократизъм. В премерените им и елегантни жестове витае обаятелност и усещане за лукс. Трудно е да си позволим такава жена, но влезе ли в живота ни, тя е онази ярко искряща звезда с необикновена харизма и устойчив във времето стил. Ето тази жена носи Eleganza by IZEO и я носи съвсем естествено, защото знае, че заслужава лукс и разкош.

Създадохме чантата Eleganza by IZEO, за да комбинираме грацията и предизвикателната натура на аристократичната делова дама, която най-добре знае как да бъде секси и как да оставя впечатление след себе си. Стремяхме се да създадем подобно на тази жена бижу, което по естествен път да се слее с нейната винаги безупречна визия. Дайте на една изтънчена дама чантата Eleganza by IZEO и се наслаждавайте на начина, по който тя ще покори света.

Eleganza by IZEO – елегантен шик за изисканата дама

За жената, която държи да има всичко и знае как да го постигне, чантата Eleganza by IZEO пристига в пълния си блясък и неотразима визия. Това е идеалният аксесоар за дамите, които искат да се къпят в разкош и не се страхуват да си го признаят, защото знаят, че го заслужават. Категорични сме, че и ти го заслужаваш – да бъдеш тотален перфекционист в бизнес делата си, без да потискаш предизвикателното си излъчване зад деловия тон и официалния етикет на важните събития, в които си почетен гост. Бъди зашеметяващата звезда на вечерта с Eleganza by IZEO!

Изборът на Мис България

Мис България Ваня Пейчева е олицетворение на класа, стил и елегантност. Тя не спира да напомня на жените като теб, че можеш да си изискана и провокативна, без да излизаш от бизнес стандартите и нормите за поведение в делова среда. Избирайки Eleganza by IZEO, Ваня Пейчева избира луксът, а той онази очарователна нотка, която всяка привлекателна и амбициозна жена може да вмъкне във визията си. Готова ли си да носиш Мис Елегантност? Носи я с Eleganza by IZEO под ръка уверено и смело!

Изработена с много любов

Съчетанието от луксозни материали, класическа конструкция и модерен дизайн със змийски акценти превръща това малко, но луксозно бижу Eleganza by IZEO във вашия основен акцент за съблазнителна и елегантна визия. Вложихме цялото си възхищение към жени като теб, за да създадем чантата, отговаряща най-пълно на твоя образ. Тя се вписва в аристократичната обстановка, която създаваш с присъствието си. Тя допълва твоя усет за високо качество и желание безотказно да влияеш върху мъжките погледи.

Eleganza by IZEO е идеална за теб, защото:

  • Притежава класа и усещане за лукс, към които се придържаш в облеклото си
  • Има едновременно класически и модерен дизайн
  • Разполага с качеството да подхожда на всякакъв повод и място
  • Дава ти увереност и задоволява нуждата ти от разкош

Бъди просто неотразима, каквато винаги си била, но с чисто ново бижу – Eleganza by IZEO!

Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEO чанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта.

Избери IZEO и остави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилния избор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”