Vintage – Чантата на артистичната жена

95.00лв. 47.50лв.

Спестяваш 47.50лв.


  • 100% Уникален Ръчен Златен Печат
  • Измайсторена от еко кожа в ретро дух
  • Прецизна изработка с усет към детайла
  • С една мултифункционална дръжка за носене през рамо или в ръка
  • Безплатна доставка за поръчки над 70лв

Дизайн, вдъхновен от чара на френския Прованс

Отдалечен от суматохата на модната столица Париж и заобиколен от очарователна природа, аромат на меко сирене и привкус на стипцово вино, френският Прованс е най-яркото географско обозначение за свободен дух, безвремие, идилия  и пастелно очарование. Представяйки си го със затворени очи, на неговия фон виждаме ярко открояващата се винтидж жена с харизматична външност, замечтан поглед и дръзка походка, с която смело заявява собствения си стил. IZEO Vintage е чантата, която небрежно ще преметне през рамо дамата с особен афинитет към културата, с творчески дух, с нескрит апетит към новите кулинарни вкусове и заострен слух към хубавата музика.

Използвахме всяка от тези леко избледнели ретро снимки в съзнанието си, за да създадем IZEO Vintage. Чантата е старомодна в най-очарователния смисъл на тази дума и затова тя категорично, не е за всяка дама. IZEO Vintage е за жената, която няма нищо общо с актуалните модни тенденции. Те не са й нужни, защото тази дама разполага със своя собствена, уникална и сякаш взета назаем от някой черно-бял филм представа за идеална визия. Но в същото време артистичната натура на тази жена е всичко друго, но не й страдаща от изобилие от нюанси. Винтидж жената е цветна, искряща, свободна, духовита, тя е най-харизматичното звено в офиса, най-открояващата се във веселата и шумна компания, най-младежки изглеждащата майка на родителската среща. Тя има свои собствени правила и любимото й е да ги наруши сама, споходена от поредното хрумване за супер готин и различен аутфит.

IZEO Vintage – чантата, която ти носи различно усещане от това да бъдеш просто жена

Женствена, но и небрежна, в актуален дизайн и нюанс, но и с ретро дух, чантата IZEO Vintage е аксесоарът, който ще те накара да се почувстваш различно в собствената си кожа. Преоткрий актрисата в себе си, запознай се наново с дамската си същност на творец, модернистична поетеса, която обича да говори за любовта и морето, на художничката, която рисува с поглед вълшебства във най-обикновените си ежедневни задължения. Предлагаме ти IZEO Vintage, защото ти си жената с особен магнетизъм около себе си и имаш нужда да продължаваш да се открояваш. Метни чантата през рамо и бъди глътката свежест в монотонния делник на сивия град!

Изборът на Мис България

Жената с няколко лица и с пъстра гама от интереси Мис България Ваня Пейчева избра IZEO Vintage за дните, в които предпочита да избяга от светлините на прожекторите и камерите и да остане себе си – романтично настроена, готова да се впусне в най-щурата идея, която й мине през главата, съблазнена от красотата на малките и обикновени неща в живота. А ти дори и да не се възприемаш като кралица на красотата, а по-скоро като копие на героиня от френски любовен роман, все пак имаш нещо общо с великолепната Ваня Пейчева. И двете знаете как да устоявате себе си и как да съхраните вътрешната си душевност въпреки универсалните стандарти за красота и стил. Не спирай да бъдеш различна. Не спирай да бъдеш Мис Артистичност. Не спирай с IZEO Vintage – чантата, с която можеш да прескачаш до отдавна забравени, но романтични епохи на миналото.

Изработена с много любов

Създадохме IZEO Vintage не просто с много любов, а с внимание и съпричастност към твоята индивидуална натура и стремеж да бъдеш различна, но в същото време дейна, делова, не спираща да търси нови усещания, да се впуска в нови приключения. Ако ти си постоянно на гребена на вълната и нямаш никакви задръжки да прескачаш от инициатива в инициатива, без да губиш почва под краката си, да, това е твоята чанта! Грабни я смело и забързано по пътя към поредната вечеринка с приятелки, съчетай я оригинално с бизнес облекло, за да впечатлиш клиент или инвеститор или просто си я носи през целия ден, където и да те отведе той, защото IZEO Vintage чанта, определено пасва на всякакви модни комбинации.

IZEO Vintage е идеалният аксесоар за вас, защото:

  •  Пристига в компактна и практична форма, побираща целия хаос на артистичната жена
  • Съчетава се отлично с целия ви пъстър от стилове и цветове гардероб
  •  Придава особен блясък и ексцентричност на най-изчистената визия
  • Дава ти усещане за свобода и увереност

Подари си чантата IZEO Vintage и докажи на околните, че е възможно да пътуваме във времето, особено когато носим ретро духа във визията си! Създай новите модни тенденции за артистини жени с чанта IZEO Vintage още днес!

Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEO чанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта.

Избери IZEO и остави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилния избор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”