IZEO Diva - вдъхновена от свободния дух на жените

115.00лв. 57.50лв.

Спестяваш 57.50лв.


  • Уникален Златен Печат
  • Висококачествена ека кожа
  • Деликатна и прецизна ръчна изработка
  • Двойна дръжка за удобно и стабилно хващане в забързания ден
  • Безплатна доставка при поръчки над 70лв

Дизайн вдъхновен от свободния дух на жените

С годините женският образ претърпя множество модификации и премина през какви ли не обрати, за да се възроди като феникс и да започне да носи едно съвсем ново, лишено от остарели клишета и невписващи се в днешната реалност норми за поведение лице на свободния дух, на силата да се противопоставяш, на желанието да вдъхновяваш, градиш и да бъдеш! И макар за много хора женската еманципация да е тежък и дори циничен термин, ние сме щастливи да видим модерната жена все по-уверена в себе си, все по-готова да се доказва и просперира. Тази жена е жената на бъдещето, тя продължава да бъде майка и любима, но вече е и истински професионалист в работата си, с ясно изразена обществена позиция, с мисията да прави светът, в който живеем, по-красив и по-достоен. Тази жена носи IZEO Diva не само защото е щура и различна, способна еднакво добре да се забавлява и да върши работата си, но и с гореща кръв и дръзка решителност в отстояването на своята позиция.

Защото жените днес не са слабият пол. Жената на 21 век е модерна самодива, готова да ходи по жарава в името на своите принципи и ценностна система. Тя е такава, каквато е – не робува на чужди правила, не създава фалшива представа за себе си, носи обаянието си с гордост, а не като багаж, който е длъжна да прикрива. Жената днес е горда с красотата и своята женственост. Жената от 21 век си ти – без значение как се определяш и без значение с какво ще съчетаеш IZEO Diva, ти ще си неотразима, защото ще се чувстваш добре в собствената си кожа и в собствения си стил.

IZEO Diva – вземи всичко от живота

IZEO Diva е чантата, която ти напомня, че имаш право да изпитваш емоциите, които търсиш, че нямаш никакво задължение да се съобразяваш с другите. Твоите правила в живота са твоите устои. А дизайнът на тази чанта перфектно ще се впише в твоите модни правила. Създадохме IZEO Diva за жените, които разбират колко кратък е животът, за да робуваме на чужди норми. Тази чанта носи функционалността, необходима и на амбициозната бизнес дама, и на неспиращата да се забавлява жена, която е винаги в горещите точки на партито.  

Изборът на Мис България

Тя е дивата на модния подиум, символът на магнетичния женски образ, типичен само за българската кръв и богата на вътрешен заряд родна душа, тя е черешката на тортата в епицентъра на купона. Тя е Мис България или Ваня Пейчева, жената с непримирим характер и буря от емоции, които не се страхува да споделя. Тя не се притеснява да заложи на ексцентрични комбинации с IZEO Diva – в аутфит за официална вечеря, в младежка визия за партито на сезона, в спортно-елегантно облекло за дните, когато небрежната нотка е в основата на уникалния й стил. Носи IZEO Diva като Ваня Пейчева – с любимите си дрехи, защото утре може да е късно ги носим, а днес е денят, в който за пореден път да се отличиш като дамата с железния характер и харизматичен поглед.

Изработена с много любов

Не се колебай да включиш IZEO Diva в собствения си уникален стил. Постави поредния акцент за индивидуалност и готовност да изживееш мечтите си с тази комфортна и модерна чанта. Ние я създадохме специално за теб – новата жена с новите цели, с новите идеи за естествена красота и живот на макс. Придадохме й универсална форма, за да ти е удобно да я носиш, но в същото време изградихме дизайн, който да следва линията на твоето поведение – без задръжки и с много хъс във всяко действие. Сложи свободата си в IZEO Diva и давай смело напред, защото животът те чака с широко отворени обятия. Съчетай я с красива рокля и бъди съблазнителна и не сваляй чантата на сутринта, защото тя ще пасне и на бизнес аутфита ти, за да покорите заедно нови професионални върхове.

IZEO Diva е идеалната чанта за теб, защото:

  •         Представлява висококачествена изработка – винаги търсената от теб гаранция за първокласен стил
  •         Отличава се с емблематичен дизайн, подканващ към действие и решителност
  •         Може чудесно да бъде част от бизнес или романтичния ти арсенал от женствени и секси дрехи
  •         Разбива на пух и прах остарелите тенденции за сдържана визия

Покажи коя си на целия свят, докажи го с оригинален аксесоар като чантата IZEO Diva!


Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEO чанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта.

Избери IZEO и остави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилния избор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”