Frame by IZEO – съкровището на практичната жена

105.00лв. 52.50лв.

Спестяваш 52.50лв.


  • Красив Златен Ръчен Печат
  • Съчетание от мека и приятна на допир кожа с деликатни ципове за декорация
  • Впечатляваща изработка с повишено внимание към детайла
  • Модерна дръжка с функцията за коригиране на дължината според индивидуалните нужди
  • Безплатна доставка при поръчки над 70лв

Всяка практична жена заслужава това незаменимо съкровище

Когато на дневен ред за нас беше създаването на Frame by IZEO ние имахме нелеката задача да влезем в обувките на съвременната мултифункционална жена. Това, всъщност, е всяка една от вас – динамичната дама, която умело жонглира професионалните си задължения с желанието да остане обаятелна за своята половинка, винаги насреща за съвет или парти за приятелите си, най-отдадената и грижовна майка, без да забравя, че е личност и има нужда от време за себе си и за своите интереси. Припознаваш ли се? Да, тази практична жена, която няма намерение да губи от дамското си очарование въпреки забързания делник и още по-напрегнат уикенд. Тази жена си и ти.

Така се роди и концепцията за Frame by IZEO – онова безценно съкровище, от което има нужда всяка практична жена с непримиримост към риска да занемариш перфектния си външен вид, когато задачите дойдат в повече. И дизайнът дойде от само себе си – очарователен и стилен дизайн на една хипер компактна, функционална и универсална за всякакви поводи чанта, с която постоянно да си напомняш, че преди всичко си жена и не е грях да обръщаш заслужено внимание на външния си вид. Прибави към забързаното си ежедневие още една задачка-закачка – снабди се спешно с Frame by IZEO, защото тази чанта ще ти даде жадуваната комбинация от лукс и гъвкавост!

Frame by IZEO - Практичност за изисканата дама

Не е нужно да правите каквито и да е компромиси със стила си, ако държите да сте практична и ако сте постоянно в движение, търсещи функционалност във всяко измерение на своето ежедневие. От днес насетне можете да бъдете едновременно елегантна и активна, изискана и организирана. Твоят нов верен помощник в забързания ден на грижовна съпруга, отдадена на детето си майка и мотивиран служител за израстване в кариерата вече е тук – запознайте се с Frame by IZEO. Това е чантата от съвсем ново поколение, защото кореспондира с живота на модерната жена, готова да бъде перфектна във всичко. Бъди перфектна и ти – с перфектен стил и с всичко необходимо само на една ръка разстояние, функционално прибрано в оригиналната Frame by IZEO!

Изборът на Мис България

Да бъдеш Мис България е изключителна отговорност и няма жена, която да знае по-добре това от Ваня Пейчева. Да носиш подобна титла означава да бъдеш пример за съвременните дами, да прокарваш послания за семейни ценности и женска мотивация за успех, без да забравяш, че трябва винаги и по всеки повод да изглеждаш безупречно. И Ваня Пейчева откри липсващата част във формулата си за справяне с всички свои ангажименти – чанта Frame by IZEO. С нея Мис България отлично напомня на младите майки и на кариеристките, че малко стил и изискан аксесоар никога не е късно да подобрим външния си вид. Разнообрази и ти аутфита си на модерна и активна градска жена с уникалната Frame by IZEO.

Изработена с много любов

Кой каза, че не може да си едновременно перфектна домакиня, идеален служител на работното място и неотразимо красива жена? Няма такова нещо като „не мога“ за практичната и амбициозна дама на 21 век. А когато под ръка носиш Frame by IZEO мечтите става реалност, а целите се изпълняват гладко и успешно. Когато създавахме тази чанта си давахме сметка колко динамичен и изпълнен с какви ли не предизвикателства е животът на дамите днес. С изключително възхищение си мислихме за тяхната смелост и организираност, съчетани по безумно добър начин със стремежа да изглеждат на топ добро ниво. С Frame by IZEO се опитахме поне малко да допринесем към цялостната картинка, давайки възможност дамите да се справят с нелеката задача да запазят своята женственост, докато отмятат задълженията си за деня. Преметни през рамо или хвани в ръка чанта Frame by IZEO и покажи колко много си способна да свършиш и преживееш само в рамките на едно денонощие!

Frame by IZEO е идеална за теб, защото:

  •          Пристига в красив, но и универсален дизайн за всякакви модни комбинации
  •          Дава ти възможност да носиш дори повече от необходимото за деня само с една ръка
  •          Придава онзи забравен от теб лукс, към който все пак продължаваш да таиш афинитет
  •          Помага ти да имаш перфектна визия, колкото и напрегнато да е ежедневието ти

Не забравяй, че си суперуоман, затова грабни Frame by IZEO и напред към новите задачи за деня!

Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEOчанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта.

Избери IZEO и остави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилния избор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”