IZEO First Lady - Чантата на Първата Дама

110.00лв. 49.00лв.

Спестяваш 61.00лв.


  • Ръчен Златен Печат
  • Микс от естествена и висококачествена еко кожа
  • Ръчна изработка
  • Две удобни дръжки - за всеки повод и максимален комфорт при носене
  • Безплатна доставка при поръчки над 70лв.

Дизайн, вдъхновен от магнетизма и величието на Северна Италия

Модната столица, съчетана с невероятни природни гледки и богата на история култура, любовта към природата, хубавото вино и романтичният начин на живот. Едно невероятно пътешествие във времето, което беше нашето вдъхновение при създаването на концепцията за FIRST LADY.

Какво си представяте, когато чуете Италия…. Северна Италия? Ние я свързваме със стила от модната столица, съчетан с невероятни природни гледки и богата на история култура…. И любов - любов към природата, любов към хубавото вино и хубавата храна, любов към романтиката, любов към Живота! Това ни вдъхнови да създадем тази чанта.

IZEO First Lady - чантата на Първата Дама

За нас Първата дама е индивидуалност, съчетание на стил, силен характер и капка романтика. Тя знае какво иска и как да го постигне. Същевременно знае как да живее и да се наслаждава на всеки миг от живота. Твоята IZEO чанта ти дава точно това - без значение дали си решила да си спортно-елегантна, или искаш да посетиш изискано вечерно събитие, то тя е твоят избор. Бъди себе си, бъди различна от тълпата и покажи своята индивидуалност и характер с IZEO First Lady.

Изборът на Мис България

Тя е стилна, тя е магнетична, тя притежава силен характер и държи на всеки детайл от своята визия. Тя е Ваня Пейчева и е Мис България - една от най-красивите и очарователни българки. Тя се довери на IZEO First Lady, аксесоарът, който допълва нейната идентичност и индивидуалност. Носейки своята IZEO First Lady, ти се чувстваш все едно дефилираш по червеното килимче. Всички ще са впечатлени от твоята визия, характер и индивидуалност. Не следвай модните тенденции, създавай ги!

Ръчно изработена с много любов

Нека приемем факта, че всеки би искал да притежава ПЕРФЕКТНАТА ЧАНТА. Лошото, обаче е, че тази ПЕРФЕКТНА ЧАНТА, понякога е трудна за намиране.

Всъщност, какво прави една чанта ПЕРФЕКТНА? Дали е фактът, че тя събира в себе си всички наши важни вещи, от които имаме нужда в ежедневието си?

Или може би, че може да я съчетаем с всеки тоалет от нашия гардероб? Ние от IZEO се запитахме точно тези въпроси преди да създадем първата си чанта. И така започна всичко, поставихме си за мисия да създадем тази ПЕРФЕКТНА ЧАНТА. Подбрахме материали от най-висок клас, изработихме я с внимание към всеки детайл, поставихме ѝ уникален ЗЛАТЕН РЪЧЕН ПЕЧАТ. Погрижихме се всичко да бъде ПЕРФЕКТНО! Ние се вдъхновихме от ТЕБ, жената на 21 век, РАБОТЕЩАТА ЖЕНА, ДОМАКИНЯТА, МАЙКАТА... и си отговорихме - ПЕРФЕКТНАТА ЧАНТА е изискана, стилна и практична, тя е уникална по рода си и не всеки може да си позволи да я притежава. Такава е и жената на 21 век, такава си ТИ!


Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEO чанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта.


Избери IZEO и остави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилния избор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”