Amore Blue – Чантата на влюбената жена

105.00лв. 52.50лв.

Спестяваш 52.50лв.


  • Оригинален Ръчен Златен Печат
  • Прецизно подбрана висококачествена еко кожа
  • Изискана изработка
  • С две удобни дръжки за 100% удобство при носене и възможност за всякакви модни съчетания
  • Безплатна доставка при поръчки над 70лв

Дизайн, вдъхновен от величието и любовната нотка на Париж

От векове наред Париж е фундаментален символ на любовта – вечната и трагичната, вдъхновяващата и приказната, съблазнителната и вярната. Световният любовен град съчетава в себе си палитра от емоции и вълнения, които само една влюбена жена може да изпита. Вдъхновени от тях ние създадохме уникалния модел на чантата Amore Blue – синият код за любов, който неименуемо се асоциира с изтънчената, семпла и феерична парижанка. Нейният образ ни послужи за модела жена, която с изискан и неподправен стил, с уверена стъпка и диамантна усмивка би носила Amore Blue.

Синият код за обич и романтика, носещ се като очарователно послание от стила на Amore Blue, е глътка свежест за семплото официално облекло, но и красив акцент за парти аутфита ви. Както за парижанките, така и за всички останали модерни дами, чантата е 100% задължителен аксесоар за перфектна визия. Чантата не е допълнение към аутфита, а е скъпоценният камък на бижуто в очите на влюбената в живота дама. Amore Blue е точно този аксесоар – чантата на изтънчената жена с дълго любовно минало, с романтична душа и страст във всичко, с което се занимава. За да подчертаем тази концепция дори разкроихме чантата с емблематична препратка към структурата на Айфеловата кула, символът на Париж. 

Izeo Amore Blue – Любовта вече е в синьо

Izeo Amore Blue вдига син флаг за различната и нетрадиционна любов. Чантата ни е послание към хората, които не се страхуват да обичат, не изпитват угризения да изразяват себе си и чувствата си, хората, които обичат по свой собствен начин. Вдигаме завесата и скъсваме с правилата, когато любовта е достатъчно силно оправдана и когато можем да устоим собствените си възгледи, да прокараме собствен стил, на който другите да подражават. Ако се припознавате в образа на жената със собствени правила и стил, готова на всичко, за да се докаже и да приеме поредното предизвикателство от живота, Izeo Amore Blue е онзи липсващ елемент в перфектно подбрания ви гардероб. Носете я кокетно на първа среща за късмет, на специален повод с любим човек, по пътя за обичаното от теб работно място, към детската градина, откъдето да прибереш децата – символът на любовта в живота ти... Бъди онази открояваща се романтична дама с подчертана индивидуалност в градската среда на 21 век!

Изборът на Мис България 

Не е случайно, че една от най-ослепителните дами в страната - Мис България, прекрасната Ваня Пейчева - избра Izeo Amore Blue. Ангелското й лице и вечно търсещата й любов душа сияят в тон със романтичната и очарователна визия на чантата. Izeo Amore Blue съвсем естествено допълва визията на Ваня Пейчева - харизматична, изящна, модерна, със свой собствен почерк и магнетизъм. Прецизна във всеки детайл в стила си, избирайки най-високото качество, когато става въпрос за идеалния дамски аксесоар, Мис България се спира именно на Amore Blue. С тази чанта и вие можете да се превърнете в Мис - защо не в Мис Любов, готова да покори света с романтичен идеализъм, убийствена решителност и страст във всяко начинание и предизвикателство.

Изработена с много любов

Водени от мисията си да предлагаме онова, от което има нужда всяка индивидуална жена, ние нямаше как да не създадем и Izeo Amore Blue - чантата на дамата, която вярва в любовта и в максимата, че красотата ще спаси света. Изработихме я с много любов, със съпричастност към деликатната женска душа, с благодарност за това, че все още ви има вас - духовитите, сантименталните, страстните и прекрасни с натуралния си чар,сякаш извадени от френски любовен роман жени. С тази чанта ще успеете да внесете липсващата част на стила си и ще съумеете да изглеждате безупречно добре както в ежедневието си, така и на специален повод. Тя е идеална за вашия празник и за поредния забързан делник. Тя е достатъчно стилна  за бизнес коктейл, но и за незабравимите моменти по женски с любимите ви приятелки. Запечатайте с Izeo Amore Blue всеки малък и специален миг от живота си със стил и преживейте с нея най-емблематичните си емоционални дни и горещи нощи.

Izeo Amore Blue е идеалната чанта за вас, защото:

  • Пристига в романтична форма с послание за безвремие и страст, типични за Париж
  • В нетрадиционния си син цвят ще ви помогне да се откроите сред тълпата като истинска дама на модния подиум
  • Подхожда за всеки уникален момент на бурния живот, който водите
  • Комбинира в себе си цяла поема от разнообразни стилове, вписващи се в хамелеоновата ви душа на бизнес дама, грижовна майка, съблазнителна половинка на скъпия ви мъж

Ако ви стиска да бъдете себе си, ако не се притеснявате да се откроявате сред тълпата и ако искате да зашеметявате околните със собствен романтичен стил, направете го с Izeo Amore Blue!

Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEO чанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта.

Избери IZEO и остави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилния избор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”