Chaumont by IZEO – френско очарование, заплетено в предизвикателен магнетизъм

96.00лв. 48.00лв.

Спестяваш 48.00лв.

  • Луксозен Ръчен Златен Печат
  • Висококачествена кожа с актуален животински принт
  • Модерна форма тип плик с опция за премятане през рамо за повече удобство
  • Безплатна доставка при поръчки над 70лв

Разкошен аксесоар с френска нотка и секси очарование

Едва ли сме единствените в модния бранш, които се вдъхновяваме от предизвикателните и винаги перфектно изглеждащи французойки. Техният образ служи за изграждане на уникални концепции за изключителната визия на една жена. Провокативни, но и загадъчни, винаги стилни, но и с неподправен стил, французойките и закачливият им характер са личното ни вдъхновение да създадем чантата Chaumont by IZEO.

Chaumont by IZEO е свежа глътка въздух в набързо подбрания аутфит и черешката на тортата в прецизно съчетаните дрехи за важно събитие. Носещ полъха на Франция и харизмата на френската кокетка, този аксесоар е идеалното допълнение за твоята неотразима визия.

Chaumont by IZEO – когато елегантният стил се преплете с дързък сексапил

И в това преплитане няма нищо лошо или нередно! Чувствайки се едновременно изискана и предизвикателна, решителна и магнетична, ти си онзи женски образ, който оставя трайна следа в мъжкото сърце. Като всяка французойка, нали така? С чанта Chaumont by IZEO твоята визия изцяло ще отговаря на философията ти за живота – не ме е страх да изкажа собственото си мнение, не ме е срам да бъда красива и сексапилна жена, не се предавам пред каквото и да е ново предизвикателство стига да мога да изразя себе си в него! Продължавай да бъдеш тази уникална жена с чантата Chaumont by IZEO.

Изборът на Мис България

Кой друг ако не Мис България Ваня Пейчева знае кога и как да бъде предизвикателна, а след това мистериозна, сексапилна, а след това уверена в себе си. И тя го прави повече от добре. Избирайки Chaumont by IZEO Ваня Пейчева избира да бъде моден индивидуалист без капка притеснение или съмнение. Тя е жена, която вярва в себе си и образа, показващ се от огледалото й. Не спирай да се радваш и на своя собствен образ, направи го още по-впечатляващ с Chaumont by IZEO!

Изработена с много любов

Chaumont by IZEO е чанта, по която работихме силно вдъхновение от жените, които изобщо не се страхуват да бъдат секси и да споделят позициите си. В създаването й вложихме цялата си любов към нежната част от планетата, пред която откровено се кланяме. Имахме за цел да предложим на дамите с високи изисквания за качество и модерна визия решение за парти аутфит и елегантен бизнес етикет и вярваме, че я изпълнихме. Доказателство за това е способността на Chaumont by IZEO да ви преобрази от раз. С тази чанта можете да победите скучното съчетание от класически дрехи и да акцентирате още по-вече на зашеметяваща си парти визия.

Chaumont by IZEO е идеалната чанта за теб, защото:

  • Можете да я носите елегантно под ръка, но и удобно да я метнете през рамо
  • Пристига с актуален животински мотив, който да ви придържа към съвременните модни тенденции
  • Дава ви поле за изява в най-провокативните ви вечери и нощи
  • Може да се съчетае с всичко въпреки пъстроцветния си дизайн

Забрави за скуката, отдай се на желанието с чанта Chaumont by IZEO!

 

Златен печат ръчна изработка

За да бъде нашата IZEO чанта УНИКАЛНА точно като ТЕБ, ние ѝ поставихме ЗЛАТЕН ръчен печат. Той прави всяка една наша чанта УНИКАЛНА по рода си, понеже е поставен ръчно, а не на машина, както при повечето брандове. Така ние сме 100% сигурни, че ти ще получиш единствена по рода си чанта. Луксът, който всеки иска да си позволи без риск при покупката Ако си се запознала с нашия бранд, ти вече знаеш, че ние държим на безкомпромисната изработка и качество на нашите продукти. Ние обожаваме нашите клиенти и ги поставяме на първо място в сърцето ни. 

Избери IZEO иостави възхитените погледи на околните да те убедят, че си направила правилнияизбор!


Какво казват нашите клиентки?

Ваня Зафирова

“Чантата е уникална!! Вече една седмица я нося и не спирам да й се наслаждавам! Кога ще пускате пак нови модели?”

Вера Иванова

“За първи път си поръчвам от вас и определено останах очарована! Благодаря много за красивата чанта, за милото отношение и бързата доставка! Страхотни сте!❤️

Надя Петрова

“Мили Изео дами, вече и аз съм част от отбора! Определено ме спечелихте за бъдещ клиент! Много, много красива чанта. Истинско съкровище. Влюбена съм!!!”

Антония Александровска

“Първо, много благодаря за красивата чанта, която ми изпратихте! Истинско бижу! Второ, искам да споделя с Вас, че я нося с абсолютно всичко. Много е удобна - като размер и като модел. Останах прекрасно изненадана! Благодаря!”

Цвети Тодорова

“И аз вече имам своята чанта Изео!! Откакто я получих, винаги е с мен. Очаквам новите Ви модели!”

Пепи Николаева

“Купих си чантата Изео за повод, защото е идеална за роклята, която си избрах. Много я харесах и сега я нося и в ежедневието си. Благодаря Ви, просто е страхотна”